JULKAISU

Puolivillainen

Puolivillainen-single on ensimmäinen levytys uuden
Ässä Records -levy-yhtiön kanssa

Karismaattinen kuopiolainen musiikintekijä ja laulaja Jarkko Kinnunen teki aiemmin tänä vuonna levytyssopimuksen uuden Ässä Recordsin kanssa, ja tänään päästään kuulemaan ensimmäisiä tuloksia. Puolivillainen-singlellä kuuluu hyvin tunnistettavan ääni, joka tuli suuremmalle yleisölle tutuksi myös Kuorosota-ohjelmassa, jossa Kinnunen oli mukana Marco Hietalan Kuopion kuorossa.

Upeita melankolisia melodioita taikova Kinnunen on tahkonut keikkoja niin coveryhtyeissä kuin sooloartistinakin 90-luvun alusta alkaen kunnioitettavan määrän, noin 2000 keikan verran, ja nyt nuo kilometrit sekä vuodet tiivistyvät Puolivillainen-singlelle. Kun kilometrejä ja elämänkokemusta on kertynyt mittariin, rankempienkin tekstien takana seisominen on vähintäänkin luontevaa ja ansaittua.

”Mies kun tulee tiettyyn ikään, sitä alkaa katsomaan elämäänsä eteen,- ja taaksepäin.
Tehtyjä ei saa tekemättömiksi, toisaalta tarvinneeko saadakaan. Tämä polku jota kuljen, on minun polkuni. Välillä on tehty ehkä karkeastikin vääriä valintoja mutta niistä on opiksi otettu, ja eteenpäin mennään entistä vahvempana”, Jarkko Kinnunen kertoo.

Samalla hän kyseenalaistaa näkymättömät ”normit” siitä, mitä miehen pitäisi olla.

”Puolivillainen on biiseistäni kaikkein henkilökohtaisin. Tekstiä tehdessäni mietin sitä, mitä minä oikeastaan olen. Minä olen minä, enkä tästä muuksi muutu. Sisällä asuu se ikuinen pikkupoika haaveineen ja unelmineen. Ehkä en ole standardin mukainen, mutta onko oikeastaan kukaan muukaan? Tärkeintä on olla aito oma itsensä. Se riittää kyllä, vaikka kaikki eivät sitä ymmärräkään.”

Levyn kansi
Jarkko Kinnunen
Tiedot