Tietoa minusta

Diskografia

1986
Menovesi -bändillä Kellarista eetteriin-kilpailussa sekä useita musikaalisia virityksiä.
1990
Laulajanura sai alkunsa syksyllä Helsingissä.
1993
Bablo julkaisi Kauas vuorten taa -esikoisalbuminsa.
1995
Paikka auringossa -albumi.
1996
Syksyn sävel 4. sija Sätkäpaperia, tupakkaa ja viinaa laululla.
1997
Onnen poika -albumi sekä 20 suosikkia – Paikka auringossa kokoelma albumi.
2001
Taivas sinivalkoinen -albumi.
2002
Kultakurkut -albumi julkaistiin tammikuussa.
2004
Mies joka ei koskaan tanssi -albumi.
2011
Taivas tanssii -albumi
2012
Reissumies - kaikkien aikojen parhaat tupla kokoelma.
2013
Tangomarkkinoiden finaaalin 5. sija.
2014
20 suosikkia / Reissumies
2018
Aurinkoista puolta -albumi.
2020
Ensimmäinen oma tuottama biisi - Jos yhtään heikompi oisin.
2021
Oman Ässä Records levy-yhtiön sinkut Rakkaudella sun, murtumaton ja piirrä mut uudelleen.
2022
Huudan -single.
MINUN TARINA

Musiikkini ja tulkintani monitahoisuudesta sekä monipuolisesta kohdeyleisöstä kertoo myös se, että perinteisten keikkapaikkojen lisäksi olen ollut mukana esimerkiksi Syksyn sävelessä ja Tangomarkkinoiden finaalissa vuonna 2013. 

Perinteisen mies ja kitara -tulkinnan mausteena hyödynnän livetaustoja, jotka mahdollistavat täyteläisen soundin myös soolona esiintyessä.

Alkuvuonna 2017 julkaisin Puoliksi täysi -singlen.
Huhtikuussa 2017 feattasin FAMin tuoreella singlellä Mies eikä mikään. Musiikkivideo löytyy mm. YouTubesta. Lisäksi julkaisin saman kuun aikana soolosinglen Viimeinen Ässä, joka on sijoittunut muun muassa YLE Radio Suomen soitetuimpien kappaleiden listalle. Syksyllä 2017 tein myös dueton Marita Taavitsaisen kanssa. Single, Suotuisat kuut, julkaistiin alkuvuodesta 2018.

Laitoin kaiken uusiksi ja rupesin tuottamaan oman musiikkini itse ja ensinmäinen single, Jos yhtään heikompi oisin, julkaisin vappuna 2020. Tämä single näyttää välähdyksen uudesta aikakaudesta jossa olen suuren muutoksen tiellä. Tämä upea single on siis todellinen musiikillinen irtiotto, joka esittelee välähdyksen uudistumisen matkalta. Sen jälkeen 2021 oman Ässä Records levy-yhtiomme kautta olen julkaissut triologian ”Rakkaudella sun”, ”Murtumaton” ja ” Piirrä mut uudelleen” joista Murtumaton nousikin isoksi hitiksi. Uusin sinkkuni ”Huudan” ilmestyi 11.2.2022 ja on itselleni erittäin merkittävä biisi, niin kuin kaikki tänä vuonna ilmestyvältä levyltäni, se on ikään kuin musiikillisen ja henkisen kasvun kertomus kuinka kaikesta sittenkin voi selvitä.

Bablo
Play Video about bablo Huudan single

Oli aikaa kelailla, et miks pitäis tehdä aina jonkun ennalta luokitellun genren mukaan? Voin tehdä mitä vaan. Haluan tehdä itseni kuuloista musiikkia.

Olen laittanut lähes kaiken uusiksi. Uuden tuotantosuunnan lisäksi ympärillä on nykyään uusi bändi sekä joukko uusia biisintekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Jos yhtään heikompi oisin -kappaleessa pohditaan nykyajan murheita ja ihmiselämän haavoittuvuutta, mutta samaan aikaan kuulijalle välittyy tunne vahvasta sisäisestä voimasta ja uskosta tulevaan. Murtumaton – kappaleessa käyn läpi omaa pahaa oloa ja sitä kuinka kun käy pohjalla niin sieltä voi nousta.
Viimeisen ”Titaanin” ääni on vain kypsynyt 30 vuoden aikana, ja luvassa on väkevä paluu alan kärkikaartiin.

Numeroina

Bablo

0
Laulajanura sai alkunsa
0
Julkaisua
0 t.
Facebook suraaja