Bablon ”Yhdessä jaksetaan kampanja” sai alkunsa vuonna 2020 jolloin kävimme mm. asunnottomien yössä. Vuonna 2021 teemana oli lapset ja nuoret. Kävimme vierailemassa mm. ”lasten ja nuorten tukikodeissa” ja viime jouluna tuimme lapsia ja nuoria sekä koronan vuoksi apua tarvitsevia ihmisiä.
Tänä  vuonna olemme auttaneet vähävaraisia perheitä pienien lahjoitusten muodossa mm. osallistumalla ruokatilauksiin ja laskuihin mahdollisuuksiemme rajoissa . Vuoden 2022 joulun avustus kohteina haluammekin auttaa ja tukea vähävaraisia Suomessa asuvia ihmisiä ja perheitä.
Vaaditaan paljon rohkeutta pyytää apua kun oma taloudellinen tilanne on joutunut erittäin ahtaalle, ja tällä hetkellä näitä ihmisiä on enemmän kuin auttajia.
Facebookissa on ryhmä ” Apua käsi sydämellä koko suomi” jonka ylläpitäjänä häärii Mari Lepistö. Tämä ryhmä yhdistää avuntarvitsijat ja auttajat.

Apua käsi sydämellä koko Suomi -Facebook ryhmä

Jokaisen avuntarvitsijan ” taustat, tulot ja tositteet” tarkastetaan, riippuen avun pyynnön tarkoituksesta.
Jotta luvattu apu ihmisille/ perheille menisi jouluksi perille, toivomme että avustukset toimitetaan meille 1.- 13.12. mennessä ottamalla yhteyttä  info@assarecords.fi Jaana Junnilainen tai suoraan Marille apua2022@outlook.com (sähköpostit Marille otsikolla ”Yhdessä jaksetaan”).

Lahjakortit esim, S-Ketjun kauppoihin on hyvä tapa auttaa perheitä. Niillä voi ostaa jouluksi ruokaa tai mm. joululahjoja lapsille.
Alustavasti voi käydä tutustumassa ” Apua käsi sydämellä koko Suomi” ryhmään facebookissa, silloin näkee millaisesta avuntarpeesta on kysymys.
Jos haluat auttaa suoraan perheitä, niin Marilta saat yhteystiedot. Kuitenkin toivomme tästä jonkinlaista ”kuittausta” jotta tiedämme luvatun avun menneen perille.
Nyt on ollut liikkeellä ns. trolli-avustajia, jotka ovat luvanneet apuja, mutta koskaan avustukset ei ole mennyt perille. Tästä voi lukea myös ryhmän sivuilta.

Apua käsi sydämellä koko Suomi -Facebook ryhmä

Tällä hetkellä jo mukana olevat yritykset:

Sanaris Oy

https://sanaris.fi/

Peltikas Oy

https://peltikas.com/

AKR-Forssa

https://www.akr.fi/toimipiste/forssa/

Tape art Oy

https://tapeart.fi/

Bonne Juomat Oy

https://www.bonnejuomat.fi/

Marjex Oy

http://marjex.fi/

City kulta ideapark (Karhun käpälä hyväntekeväisyys korusarja)

https://www.bablo.fi/kauppa/

Papinniemi Camping

https://papinniemibooking.com/

Iloisen Pässin Maalaispuoti

https://iloinenpassi.fi/

Ässä Records & Bablo

www.bablo.fi

Jaa:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn