BABLO

Luonnon valoa

Tarina

Bablon Luonnon Valoa -single johdattaa kuulijat muistamaan rakkauden, yhdistäen countryn, popin ja rockin. Taustavelhona toimii jälleen luottotuottaja Janne Saksa.

Viime vuonna Murtumaton-albuminsa julkaissut ja siitä löytyneillä biiseillä radioaalloille mukavasti seilannut Bablo alias Marko Junnilainen julkaisee kevään kunniaksi kappaleen, joka muistuttaa elämän ihanista asioista. Luonnon Valoa -biisin sanat on kynäillyt Juho Rintarunsalalta, ja luottotuottajansa Janne Saksan kanssa Bablo loihti biisiin useat genret yhdistävän maailman; onhan mukana countrya, poppia, rokkia sekä jopa soul-vivahteinen kuoro.

”Olemme kehittyneet Janne Saksan kanssa varsinaiseksi supertiimiksi, jonka kemiat toimivat yli genrerajojen ja uskallusta riittää. Biisin tarina on rakkaustarina, mutta samalla se on myös oman ymmärryksen tulos siitä, mitä elämältä on saanut ja kuinka tärkeää on, että vierellä seisoo se oikea ihminen. Vaikka oltaisi rämmitty vaikeat ajat ja hyvät ajat niin harvoin tulee se kerrottua kumppanilleen”, Bablo toteaa.

Hän uumoilee, että moni voi samaistua samaan asiaan ymmärtäen biisin sanoman siitä, että se kumppani on voima, joka avaa silmät myös maailman kauneudelle.

”Vaikeuksienkin keskellä on se luonnonvalo, joka antaa voimaa huomiseen. Olen enemmän kuin tyytyväinen että olen saanut laulaa tämän biisin ja säveltäjä Janne Saksan kanssa saimme sovitettua se niin, että olo on ylpeä koko tiimistä.”

”Rakastakaa toisinne ja muistakaa kumppanianne, oikea rakkaus loistaa myös pimeän keskellä”, Bablo sanoo.

Samalla Luonnon Valoa on ensimmäinen biisi tulevasta singlesarjasta, jossa kaikki kappaleet tuovat hyvää tuulta.

”Murtumaton-levyllä kävin läpi kaikki vaikeat asiat itselleni ja nyt on valon vuoro.”

Levyn kansi
Kappaleet
1. Luonnon valoa
Tiedot