ÄSSÄ RECORDS ARTISTI

Freesi

Tarina

Rehellisiä rakkauslauluja, aitoa elämäniloa, arkea aikuisen silmin, hetkittäistä melankoliaa, sopivasti riipivää tunnetta. Kaikkea, mitä haluaa jakaa myös parhaan ystävänsä kanssa. Tiiviisti yhteen hitsautuneen nelikon musiikissa pop ja iskelmä heittävät ylävitoset rytmikkäästi rullaavien kappaleiden ja herkkien balladien voimin.

Freesi julkaisi esikoisalbuminsa Tämän Elämän Sekunnit  vuonna 2019, mutta yhteistä musiikkimatkaa kaveruksilla on takanaan jo 2000-luvun alkupuolelta asti. Freesiksi vuonna 2010 uusiutunut bändi on ennen albumiaan julkaissut myös useamman omakustannesinkun ja musiikkivideoita. Viime vuodet ovat olleet ahkerasti keikkailevan bändin vahva uuden oman rakkaan musiikin esiinmarssi. Siitä todisteina yhteistyössä tuottaja Janne Oinaan kanssa syntyneet vuoden 2021 singlet Mistä tuut minne meet ja Älä pysähdy, joka pysyi Spotifyn Iskelmä kuuluu kaikille -soittolistalla koko loppuvuoden aina elokuun julkaisustaan asti.

Vuonna 2022 nautitaan tuoreesta yhteistyöstä levy-yhtiö Ässä Records tallissa, joka on jo poikinut ensimmäisen singlejulkaisun Läpi elämän musiikkivideoineen. Ja lisää freesiä musiikkia luvassa vielä kevään aikana.

Bändi on heittänyt sydäntään peliin myös livemusiikin puolesta järjestämällä Liedossa omaa nimeään kantavaa musiikkifestaria Freesi Festiä.

Artistin julkaisut