JULKAISU

Kun oot siinä

”Sulje silmät…kuuntele…sydämeni hakkaa voimalla sinulle!” Tarina illanvietosta, tanssilattiasta, kahden ihmisen välisestä hetkestä ja tunteesta, kun kaikki muu ympärillä katoaa. Ajauduin tähän tunnelmaan yhtenä tavallisena tiistaina, kun Freesiltä oli toivottu vauhdikkaampaa biisiä jo useamman kerran edellisten puolitempoisten voimabiisien jatkoksi.

Tapaamisessa Mikko ”Tamu” Tammisen kanssa saimme lopullisen kimmokkeen, kun hän totesi uuden biisin olevan selkeä hitti! Saattoi siinä olla värikynääkin, mutta päätimme tarttua lauseeseen. Päätimme myös tarttua hänen ohjeisiinsa tuoda röyhkeästikin freesimäiseen popiskelmään lisäannoksen rouheutta, säröä ja särmää, ripauksella Muse-soundia.

Näistä elementeistä syntyi Freesin uusi single ”Kun oot siinä”, joka on ensimmäinen askel kohti uutta omaa rohkeaa popiskelmä-reseptiämme. Ja nyt olemme ylpeitä ja onnellisia, että saamme jakaa tämän biisin upeille faneille ja kanssakulkijoille.

Tarinasta jokainen kuuntelija voi kuvittaa oman näköisensä hetken rakkaudesta. Bändin omaa kuvitusta tästä rakkauden hetkestä on tarjolla singlen yhteydessä julkaistavassa musiikkivideossa.Kun oot siinä, se on parasta ikinä!

KUN OOT SIINÄ – TEKIJÄTIEDOT

Freesi: 
• Juha Karesluoto: laulu & akustinen kitara
• Ville Paakkonen: sähkökitara & taustalaulu
• Tuomas Riihimäki: basso & taustalaulu
• Santeri Savonen: rummut

Taustalaulu: Pirita Voutelin (Viti)


Sävellys: Juha Karesluoto
Sanat: Juha Karesluoto
Sovitus: Freesi
Tuotanto: Freesi
Miksaus: Matti Vasanen
Masterointi: Janne Saksa (Sound Supreme)

Levyn kansi
Tiedot